Onze opleidingen

De rijopleiding die bij je past

Jouw rijopleiding moet efficiënt, leuk en zo voordelig mogelijk zijn. Daarom kun je bij Rijschool Johan Doeleman een lespakket-op-maat samenstellen, die precies aansluit bij jouw wensen. Of je nu één keer per week de weg op wilt of voor een spoedopleiding kiest; samen vinden we de rijopleiding die bij je past. Kies voor een van onze vaste pakketten en profiteer van een scherp tarief en een grote slagingskans of stel samen met je rij-instructeur je eigen lesschema samen!

10-daagse

Rijopleiding

Wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Kies dan voor de 10-daagse spoedcursus. Vanwege de intensiteit van deze cursus starten we met een proefles om te kijken of deze opleiding de juiste keuze voor je is. Tijdens de vier uur durende lessen bouw je veel ervaring op, omdat we ook de wegen buiten je examenplaats verkennen. Rijlessen worden effectief en efficiënt ingericht, zodat je direct kennismaakt met onderdelen die je ook tijdens je rijexamen moet afleggen. Succes verzekerd!
Wil je de rijlessen liever wat meer spreiden, maar toch binnen afzienbare tijd je rijexamen afleggen? Dan is de 4-weekse rijopleiding echt iets voor jou. Deze spoedcursus maakt het mogelijk je vrije uurtjes zo goed mogelijk te benutten, ideaal als je een (vakantie)baan hebt! Voorwaarde is wel dat je op minimaal drie werkdagen een dagdeel beschikbaar bent.

4-weekse

Rijopleiding

10-weekse

Rijopleiding

In tien weken je praktijkexamen afleggen? Dat kan bij Rijschool Johan Doeleman. Alle lessen en het examen worden in overleg ingepland. We rijden minimaal vier uur per week, aaneengesloten of verdeeld over twee dagen. Voor deze spoedopleiding moet je minimaal één werkdag een dagdeel beschikbaar zijn om in te stappen. Natuurlijk zijn ook andere variaties mogelijk, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur en mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact met ons op.
gratis proefles
plannen
Kies voor een gratis en vrijblijvende proefles en maak kennis met de persoonlijke werkwijze van Rijschool Johan Doeleman. Ontvang direct een aanpak op maat om van jouw rijlessen een leuk, uitdagend en vooral leerzaam uitje te maken!
rijschool Johan Doeleman
Overtuig jezelf!
Meld je nu aan! T: 06 526 891 44