Theorielessen

iTheorie: leuk, leerzaam en doeltreffend
Leren voor je theorie-examen wordt leuk en effectief met iTheorie, de online theorie-opleiding voor het CBR-theorie-examen. Benieuwd hoe het CBR theorie examen in zijn werk gaat? klik dan hier
Via een handige koppeling kom je terecht in een online leeromgeving, waar je vanuit je luie stoel en in je eigen tempo kunt ontdekken hoe het met jouw kennis van verkeersregels gesteld is. 

‌Het digitale theorieboek bevat naast alle stof die je moet kennen ook nog vijftig oefenexamens, diverse lesfilms over gevaarherkenning en instructiefilms voor rijlessen in de praktijk. 

‌Doordat wij zelf jouw vorderingen op de voet kunnen volgen via iTheorie, weten we precies waar je goed in bent en waar we in de auto extra aandacht aan moeten besteden. Zo leer je tijdens je rijlessen niet alleen je weg te vinden in de auto, maar ook in het theorielokaal!

‌Meer informatie over itheorie vind je hier: Theorie leren

‌Als extra ondersteuning bieden wij je ook de mogelijkheid om een klassikale cursus te volgen, inclusief examentrainingen. Een theoriecursus geeft net dat beetje extra ondersteuning waardoor je met succes je theorie examen aflegt. Zo bespaar je jezelf een hoop frustratie en teleurstelling, en loop je geen vertraging op met je praktijklessen. Wij werken samen met verkeerstheorie Schagen, de beste theoriecursus van de regio Schagen. Wil je meer weten? Klik hier voor meer informatie
Overtuig jezelf!
‌neem contact opbel:  06 526 891 44