Gratis proeflesaanmelden

Rijles in Den Helder

Rijlessen bij de beste rijschool van de regio!
al 5 jaar een vertrouwd adres voor je rijbewijs  

‌ 

rijschool Johan Doeleman

Welkom bij de modernste en leukste rijschool van Den Helder!


‌Rijschool Johan Doeleman behoort al 5 jaar tot een van de meest gewaardeerde rijscholen in de hele kop van Noord Holland, dus natuurlijk ben je voor je autorijlessen in en om Den Helder bij ons natuurlijk aan het juiste adres. 

‌Wij weten dat een duidelijke en logische structuur in je rijlessen, maar vooral een ontspannen sfeer erg belangrijk is om snel te kunnen leren. Daarom maken we samen van elke rijles een leerzaam uitje. En dat kun je terug zien in onze resultaten, want wij hebben al jaren een hoger dan gemiddeld slagingspercentage, met een lager dan gemiddeld aantal rijlessen.  
Want, uiteindelijk zijn het aantal rijlessen het meest bepalend voor wat het halen van je rijbewijs zal gaan kosten. Wij gaan dan ook niets uit de weg om je zo snel en efficient mogelijk op te leiden. 

‌‌Met ruim 14 jaar ervaring en 1 miljoen gereden leskilometers profiteer jij dus niet alleen tijdens je rijlessen, maar ook nog eens flink in je portemonnee! Onze klanten waarderen de manier waarop we werken, wij zijn dan ook erg trots dat onze leerlingen ons op facebook beoordelen met 4,9 uit 5 sterren!  

‌Dus ben jij op zoek naar een goede, maar ook voordelige autorijschool in Den Helder en omgeving waar je met plezier je lessen kunt volgen? Dan ben je bij ons van harte welkom!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten? Kijk gerust verder op onze site om te ontdekken wat wij allemaal voor je kunnen betekenen.

‌Liever meteen beginnen? Klik dan hier om je rijlessen vanuit Den Helder direct te starten!

Start vandaag nog met je autorijlessen, neem contact met ons op

Daarom Rijschool Johan Doeleman:

Direct online zelf je rijlessen inplannen via de site of app
Altijd een gratis en vrijblijvende proefles van 60 minuten
Theorie zowel klassikaal als online leren
Kies je eigen instructeur
Voordeel pakketten (betaal niet teveel!)
Professionele begeleiding en een ontspannen sfeer
Leerlingen beoordelen ons op Facebook met 4.9 uit 5 sterren! ★★★★★

‌"Je rijbewijs haal je maar één keer in je leven, dus kun je maar beter een leuke tijd hebben"
gratis proefles
plannen
Kies voor een gratis en vrijblijvende proefles en maak kennis met de persoonlijke werkwijze van Rijschool Johan Doeleman. Ontvang direct een aanpak op maat om van jouw rijlessen een leuk, uitdagend en vooral leerzaam uitje te maken!
rijschool Johan Doeleman
Overtuig jezelf!
Meld je nu aan! T: 06 526 891 44